Saforya

Damaststraat 106, 9030 Mariakerke

0494125870
saforyasp@gmail.com

 

Introductie

Mijn naam is Saskia Paermentier en door een aantal gebeurtenissen in mijn leven is mijn zaak Saforya tot leven geroepen, ikzelf als Fibromyalgie en Crohn patiënt had op een bepaald moment nood aan ondersteuning en balans in mijn leven. Toen ik in deze periode het zelf moeilijk vond om de juiste “zorg” te vinden en de opleiding ‘Zorgmassage bij kanker’ op mijn pad is gekomen voelde ik direct dat dit de aanpak was die ik en vele mensen zochten, en was ik direct enthousiast om deze opleiding te volgen, dit sloot perfect aan bij Saforya. Bij Saforya maken we tijd voor jou en is onze slogan ‘Because you need time for yourself’ het is een plek om tot jezelf te komen, te genieten en eventjes de “zorgen” te vergeten. Hier mag je jezelf zijn en passen wij ons aan naar jouw noden. Is het voor jou moeilijk om je te verplaatsen dan kom ik ook aan huis, zorgcentra en ziekenhuis. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Mijn expertise en de meerwaarde die ik kan bieden in verband met verzorging van de huid zijn mijn troeven. Ik werk samen met een huidverzorgingsmerk die onderzoek doet i.v.m. kanker en verzorging van de huid. Ik geef ook tips en workshops rond relaxatie.

Bij Saforya staat diversiteit met betrekking tot verzorging van lichaam en geest in het concept van slowbeauty in het vaandel.
Je kan bij Saforya ook terecht voor workshops 'make-up' bij kankerpatiënten.

Warme groeten

Saskia

 

Saforya website:

  (nog in opbouw)

Saforya social media:

    

Saforya mail:

 

Zorgmasseur in jouw buurt

NieuwsbriefNieuwe opleidingen in september 2018

Wil je je graag verdiepen in massage bij kanker?

Lees meer

Onze droom

Levenskwaliteit verbeteren is onze drijfveer.

Lees meer