Contact 

 

VZW Zorgmassage: eva@zorgmassage.be en 0499 73 28 44 of contacteer één van onze teamleden. 

Maatschappelijke zetel: Heilig Hartstraat 21, 9040 Gent. 

Ondernemingsnummer: 0632681411

Team 

 

Door op de naam te klikken kunt u de teamleden hun studie- en werkervaring bekijken. 

 

Eva Boe

Na haar masteropleiding sociaal werk en de lerarenopleiding is ze gestart met verschillende massagecursussen te volgen. Om kankerpatiënten een veilige en aangepaste massage te kunnen geven, heeft ze in Schotland bij Gayle Macdonald les gevolgd. Eva is projectverantwoordelijke en zorgt voor de coördinatie en communicatie van VZW Zorgmassage. 

eva@zorgmassage.be (0499/ 73 28 44)

     

Gertie Dalemans 

Gertie is vrijwilligerscoördinator en onco deskundige. Ze heeft jarenlange ervaring in een radiotherapiecentrum voor kankerpatiënten. Daarna heeft ze meerdere jobs uitgevoerd als coördinator waaronder bij de Stichting Tegen Kanker. Ze organiseert samen met Miet het vrijwilligerswerk en geeft gastlessen binnen de opleiding zorgmassage bij kanker. 

 gertie@zorgmassage.be (0468 40 99 24)

Miet Deckers 

Miet Deckers is voorzitter van VZW Zorgmassage. Als chronische kankerpatiënte kent zij de behoeften van onze doelgroep goed. Bovendien heeft ze meer dan 20 jaar ervaring als communicatie en educatie medewerker bij Stad Sint Niklaas. Miet Deckers is verantwoordelijk voor de de uitbouw van de vrijwilligerswerking in de ziekenhuizen. 

miet@zorgmassage.be(0476/ 64 45 47)

 An Commere 

An Commere is ondervoorzitter en opleidingsverantwoordelijke van VZW Zorgmassage. Na het volgen van verschillende opleidingen in binnen- en buitenland heeft An de zorgmassage ontwikkeld. Ze heeft jarenlange ervaring als masseur en als massagedocent in verschillende centra voor volwassenenonderwijs.  . An is gespecialiseerd in Zweedse massage, holistische massage, aromatherapie, cosmetische lymfedrainage en massage bij kanker. An is verantwoordelijk voor de opleidingen "zorgmassage bij kanker". 

an@zorgmassage.be

 

 

 

 

Zorgmasseur in jouw buurt

NieuwsbriefNieuwe opleidingen in september 2018

Wil je je graag verdiepen in massage bij kanker?

Lees meer

Onze droom

Levenskwaliteit verbeteren is onze drijfveer.

Lees meer