Vrijwilligers 

 

In juni 2018 zullen er ongeveer 180 zorgmasseurs in Vlaanderen zijn die klaar staan om kankerpatiënten te verwennen met deze comfortzorg. Meerdere masseurs bieden hun diensten als vrijwilliger aan in de zorgsector. We werken momenteel aan de uitbreiding van de samenwerkingsverbanden zodat de zorgmasseurs in hun regio aan de slag kunnen. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige vrijwilligers. 

AZ Sint-Blasius te Dendermonde

 

Isabelle Vandenabbeele geeft elke woensdagnamiddag massages in AZ Sint-Blasius. Wegens uitbreiding worden er bijkomende massages georganiseerd in Lokaal Dienstencentrum De Welle in Zele. Daar zijn twee vrijwilligers die ambulante patiënten kunnen verwennen in een mooie massageruimte. Mensen kunnen een afspraak maken via het dagziekenhuis: 052/ 25.25.14. Meer informatie vindt u in deze folder

 

 

 

A.Z. Maria Middelares te Gent

 

 

 

Martine De Martelaere, Yamuna Baumans en Annemie Vervaet bieden wekelijks massages aan op de dagkliniek en de verblijfsafdeling oncologie. 

 

 

Onze Lieve Vrouw ziekenhuis te Aalst

Kathy De Bruyn geeft op woensdagnamiddag zorgmassages aan patiënten op de verblijfsafdeling oncologie. De massages worden gegeven aan bed en duren ongeveer een half uur.  

Zorghuis Oostende 

Dorine Eerebout biedt regelmatig massages aan mensen met kanker die verblijven in het zorghuis.

 

Zorgmasseur in jouw buurt

NieuwsbriefNieuwe opleidingen in september 2018

Wil je je graag verdiepen in massage bij kanker?

Lees meer

Onze droom

Levenskwaliteit verbeteren is onze drijfveer.

Lees meer